Change language Go to Italian Version

BIBLIOGRAPHY



>List all the bibliography
Approaches for Water Saving and Energy Recovery in the Agro-Food Industry.
Authors Giuliano, A., Farina, R.  Year 2013
Pubblication type Others
Reference Giuliano, A., Farina, R.
Joint Food for Life - WssTP Strengthening Food & Water Innovation in Horizon 2020- Food&drinkEurope Bruxelles 3 July 2013
Research unit TIGRI
LastUpdate 24/07/2014
Related research topics
Code Topic Description
2.5.2 Trattamento reflui industriali

impact factor Falso





back to Home page

   


 

POR FESR

logo rete alta tecnologia emilia romagna

Fondo per lo sviluppo e la coesione
Il Laboratorio ha realizzato progetti finanziati dai Fondi europei della Regione Emilia-Romagna e dal Fondo per lo sviluppo e la coesione
Attrattività Ricerca Territorio - Emilia-Romagna
Sitemap
Termini di uso
Politica sulla Privacy
Accessibilita'

Share this page with

LinkedIN share Facebook share share
Dichiarazione di accessibilità 6d66ae69-c6fd-4cb9-b536-be3fdfb0144c